h

Stokpaardje van de VVD: hockeyveld

2 oktober 2015

Stokpaardje van de VVD: hockeyveld

Donderdag 24 september heeft SP Diemen een motie van de PvdA ondersteund om voor 2016 een visie op de binnensport (accomodaties) in te kunnen zien.
De sporthallen verkeren niet meer in een goede staat.
Het was te verwachten, maar de VVD kwam wéér met het voorstel voor een hockeyveld.
 
Op zich niet verkeerd maar de aanleg van zo’n veld is erg duur en dus is de vraag van welk geld de VVD dit wil doen. Daarbij lijkt het ons goed als ouders zich hier samen hard voor gaan maken en met voorstellen voor financiering komen.
 
Hoeveel ouders zijn eigenlijk geinteresseerd in een hockeyvereniging in Diemen? Nu gaan veel kinderen naar Athena in de Watergraafsmeer, waar ook een wachtlijst is. Het is makkelijk roepen maar de SP ziet weinig onderbouwing.
 
Het staat groot in het DiemerNieuws terwijl dit niet de eerste keer is dat de VVD hierover vragen stelt (en vast niet de laatste keer). Tot nu toe is er in de gemeenteraad weinig draagvlak voor het VVD-voorstel.

Reactie toevoegen

U bent hier