h

Nieuws van de afdeling

27 september 2018

LOOP MEE TEGEN DE VERBINDINGSWEG A8-A9!

Foto: SP

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert de SP Noord-Holland, in samenwerking met - vooralsnog - de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Stichting Oer-IJ, Houd Broekpolder Leefbaar, Stichting Militair Erfgoed Groot-Amsterdam en Werkgroep A8-Coenbrug een wandeltocht en informatiemarkt in het gebied waar de provinciale snelweg A8-A9 moet komen. Dit gebied bestaat nu nog voornamelijk uit agrarische gronden, landweggetjes, historische forten en kruitmagazijnen, een golfbaan en veel open groene ruimte.

Lees verder
19 december 2017

De SP bedankt Diemen-Noord

Foto: Wim van Vugt

Op zaterdag 16 december heeft de SP in samenwerking met de Voedselbank Diemen weer een voedselactie gehouden.

Lees verder
29 november 2017

Demonstratie tegen TTIP en CETA

Foto: SP-Diemen / SP-Diemen
22-10-2016. SP Diemen heeft op zaterdag 22 oktober deelgenomen aan de landelijke demonstratie tegen het sluiten van oneerlijke handelsverdragen tussen Europa en de Verenigde Staten en Canada zoals TTIP en CETA.
Lees verder
19 februari 2016

SP wethouder Maïta van der Mark neemt afscheid

Het was druk op de afscheidsreceptie van SP-wethouder Maïta van der Mark in de Omval. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, winkeliersvereniging, stichtingen maar ook collega-bestuurders en ambtenaren waren er. De burgemeester herhaalde nogmaals het bijzonder jammer te vinden dat het allemaal zo gelopen is. Hij baalde er nog steeds van.

Lees verder
17 januari 2016

Eigen bijdrage WMO in Diemen gaat omlaag

SP Diemen is verheugd dat het college van Diemen heeft besloten de eigen bijdrage voor persoonlijke begeleiding en dagbesteding per 1 januari 2016 te verlagen.

Lees verder
10 januari 2016

Maak Woningnet betaalbaar!

De afgelopen weken heeft SP Diemen handtekeningen opgehaald om Woningnet betaalbaarder te maken. Er zijn iets meer dan 100 handtekeningen opgehaald. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier