h

Tanja Schmitz

Even voorstellen: Tanja Schmitz moeder van twee geweldige jongens, dochter van super mama, vriendin van lieve vrienden, werkbegeleider bij het RIBW met vele geweldige collega’s, SP lid in contact met andere betrokken leden.

Als werkbegeleider begeleid ik mensen met Psychische en psychosociale problematiek. Zowel in mijn werk als in ons dorp kom ik regelmatig in contact met mensen die het moeilijk hebben in onze huidige maatschappij. Mensen die uitsluiting ervaren, armoede, niet de goede zorg ontvangen, geen huisvesting hebben.

Ik ben bij de SP omdat menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid, en solidariteit de kernwaarde van de SP naadloos aansluiten op mijn levensfilosofie dat ieder mens in staat moet zijn om mee te kunnen doen. Hoe mooi zou het zijn als elke burger in staat is om te anticiperen in de samenleving op zijn of haar niveau, er geen uitsluiting meer plaats vindt. Daar loop ik warm voor, daar wil ik mij voor inzetten.

Ik ga voor een sociaal Diemen. Mijn persoonlijke speerpunten zijn: geen armoede in Diemen, en voor iedereen de juiste zorg. Het is van belang dat men van inkomen rond kan komen en dat men niet vast komt te zitten in de armoedeval. Zoals dit nu vaak het geval is voor ouderen met klein pensioen of werkende met klein salaris.

Goede en vooral de juiste zorg moet beschikbaar zijn voor jong en oud in Diemen!

U bent hier